Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)66g158kcal5.1g32.8g0.8g1.8g
Pesto (Pirkka)2.2g13kcal0.1g0.1g1.3g0.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g8.8g21kcal1.6g0.1g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g405kcal14.2g70.2g8g5.4g
Valittu annoskoko131g203kcal7.1g35.1g4g2.7g
Annoskoko puolitettuna66g101kcal3.6g17.6g2g1.4g
Arvot/100g100g154kcal5.4g26.7g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484