Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)10g5.7kcal2g0.4g0.4g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 10g31kcal1.9g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g112kcal8.8g7.8g6.8g3g
Valittu annoskoko131g56kcal4.4g3.9g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g28kcal2.2g2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g43kcal3.4g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536