Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g55g16kcal2.5g1.1g0.2g0.9g
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Lime, kuorittu, annos 50g5.5g2kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g33g39kcal7.2g0.3g1.2g0.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g188kcal20.8g5.4g9.4g3.4g
Valittu annoskoko131g94kcal10.4g2.7g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna66g47kcal5.2g1.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g72kcal7.9g2.1g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041