Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 20g105kcal0.2g0.1g11.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g22g76kcal3.1g12.2g1.5g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g31g10kcal0.3g2g0.3g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g31g27kcal1g1.4g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g604kcal13g64.4g32.8g0.6g
Valittu annoskoko131g302kcal6.5g32.2g16.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna66g151kcal3.3g16.1g8.2g0.2g
Arvot/100g100g230kcal5g24.5g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396618