Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 63g89kcal11g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 20g8.3kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g247kcal22.8g4.8g13.8g1.4g
Valittu annoskoko131g123kcal11.4g2.4g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g62kcal5.7g1.2g3.5g0.4g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282