Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g29g117kcal7g0.4g9.6g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.3g28kcal2.4g0g2.1g0g
Ricotta, Castelli37g62kcal4.7g0.9g4.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g693kcal36.6g10.8g55.8g0.6g
Valittu annoskoko131g346kcal18.3g5.4g27.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna66g173kcal9.2g2.7g14g0.2g
Arvot/100g100g264kcal13.9g4.1g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194