Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g71g78kcal5.7g14.2g0g3.6g
Punajuuri, keitetty, suolaton 50g20kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Riisijauhoseos, gluteeniton 3.7g13kcal0.1g3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g324kcal12.6g41.8g11.4g10.2g
Valittu annoskoko131g162kcal6.3g20.9g5.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna66g81kcal3.2g10.5g2.9g2.6g
Arvot/100g100g124kcal4.8g15.9g4.3g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390