Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 40g91kcal7.6g0g6.8g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g214kcal16.6g5.2g13.8g2.8g
Valittu annoskoko132g107kcal8.3g2.6g6.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna66g53kcal4.2g1.3g3.5g0.7g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704