Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g34kcal4g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g108kcal9.8g5.6g4.6g2.4g
Valittu annoskoko132g54kcal4.9g2.8g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g27kcal2.5g1.4g1.2g0.6g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648