Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Naudan Sisäpaisti62g69kcal13.7g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g50g18kcal0.9g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g214kcal29.8g10g6.6g0.8g
Valittu annoskoko131g107kcal14.9g5g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g54kcal7.5g2.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g82kcal11.3g3.8g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729