Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 30g66kcal5.2g0g5.1g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)38g11kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Spagetti, Barilla17g58kcal2g11.9g0.2g0.5g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisalsa 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g313kcal16.2g32.2g13.2g3g
Valittu annoskoko132g157kcal8.1g16.1g6.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g78kcal4.1g8.1g3.3g0.8g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.2g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704