Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g29g41kcal5.5g0g2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g27g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Juokseva hunaja 250g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%23g65kcal7.1g0g3.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese36g14kcal0.4g2.8g0g0.3g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g7.3g25kcal0.9g4.9g0.1g0.6g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g343kcal28.8g21.2g15g2g
Valittu annoskoko132g172kcal14.4g10.6g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna66g86kcal7.2g5.3g3.8g0.5g
Arvot/100g100g130kcal10.9g8.1g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659