Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Hirvikäristys27g41kcal5.5g0g1.6g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 11g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g144kcal12.6g12.4g3.4g1.6g
Valittu annoskoko132g72kcal6.3g6.2g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g36kcal3.2g3.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799