Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g29g55kcal5.8g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 8.8g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys1.5g5.1kcal0g1.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g23g76kcal3.7g14.2g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g300kcal20.6g35.8g8g4g
Valittu annoskoko132g150kcal10.3g17.9g4g2g
Annoskoko puolitettuna66g75kcal5.2g9g2g1g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296