Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.8g3.2g0g0.7g
Tomaattimehu Valio31g6.3kcal0.3g1.3g0g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g18g17kcal1.4g2.5g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g136kcal10.2g15.6g3g4.4g
Valittu annoskoko132g68kcal5.1g7.8g1.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna66g34kcal2.6g3.9g0.8g1.1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g5.9g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378