Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 24g3.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 16g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g29g55kcal7.2g0g2.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g22g13kcal0.1g3.2g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g206kcal20.2g9.6g9.4g3.6g
Valittu annoskoko132g103kcal10.1g4.8g4.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g52kcal5.1g2.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g78kcal7.7g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340