Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton20g21kcal4.5g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka14g4.9kcal0.4g0.7g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g115kcal11.6g12.4g2g1.4g
Valittu annoskoko132g58kcal5.8g6.2g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g29kcal2.9g3.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g44kcal4.4g4.7g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095