Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali916g193kcal11g31.1g1.8g19.2g
Punajuuri 1069g410kcal10.7g73.7g2.1g26.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1527g1162kcal28.7g236.6g3.1g15.3g
Porkkana 916g299kcal5.7g50.9g1.8g23.4g
Sipuli (kuorittu)305g82kcal4g14.7g0.6g5.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]519g1752kcal62.3g0g192g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 1527g4260kcal158.8g122.9g352.2g2.1g
Sitruuna kuorittu 92g38kcal0.6g2g1g2.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)69g69kcal5.2g11.7g0.3g1.4g
Vesi3053g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16582kcal576g1094.2g1110.4g196.6g
Valittu annoskoko10000g8291kcal288g547.1g555.2g98.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4146kcal144g273.6g277.6g49.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209