Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6424g8094kcal706.6g19.3g578.2g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g1499g4047kcal194.9g0g359.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1713g4283kcal325.5g0.5g376.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g214g1927kcal0g0g214.1g0g
Voi 107g777kcal1.3g0.4g87g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38256kcal2456.6g40.4g3231.8g0g
Valittu annoskoko10000g19128kcal1228.3g20.2g1615.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9564kcal614.2g10.1g808g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594