Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g64g250kcal0.1g62.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g160g153kcal1.8g29.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g128g1152kcal0g0g128g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g3628kcal28.8g274.6g259.8g32.6g
Valittu annoskoko1312g1814kcal14.4g137.3g129.9g16.3g
Annoskoko puolitettuna656g907kcal7.2g68.7g65g8.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234