Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 348g1849kcal1g1.7g209g0g
Sokeri 339g1374kcal0g338.1g0g0g
Kananmuna kuoreton339g484kcal40.6g0g33.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 139g467kcal0.1g113.7g0.1g2g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g100g617kcal21.4g12.2g55g7.2g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g9969kcal126.2g1026.8g595.8g18.4g
Valittu annoskoko1312g4985kcal63.1g513.4g297.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna656g2492kcal31.6g256.7g149g4.6g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563