Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 553g133kcal10g12.2g1.7g12.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)154g46kcal5.1g5.5g0.5g0g
Tomaatti 158g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g350g245kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2625g1209kcal36.2g58.2g30.2g32.8g
Valittu annoskoko1313g605kcal18.1g29.1g15.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna656g302kcal9.1g14.6g7.6g8.2g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521