Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.7g0.2g1.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g105g29kcal1.2g5g0.4g3.2g
Kalaliemikuutio 12g36kcal1.2g4g1.6g0.1g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g146g408kcal27.7g0g16g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g175g140kcal29.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2625g1437kcal124.8g63.4g39.2g9.8g
Valittu annoskoko1313g718kcal62.4g31.7g19.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna656g359kcal31.2g15.9g9.8g2.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115