Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g426g119kcal2.6g25.4g0.9g10.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Valkosipuli 64g69kcal5g10.4g0.4g1.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1278g332kcal11.5g61.4g3.8g29.4g
Peruna, vanha, kuorittu 320g243kcal6g49.5g0.6g3.2g
Vesi5326g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi47g131kcal4.2g3.3g10.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)43g111kcal5.5g5.1g7.7g0.2g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha852g1415kcal161.9g0g85.2g0g
Kukkakaali, tuore1278g256kcal23g28.1g3.8g23g
Chili paprika punainen43g17kcal0.9g3.8g0g0g
Persilja 107g29kcal1.5g1.2g0.2g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5584kcal450.8g400g227.8g162g
Valittu annoskoko10000g2792kcal225.4g200g113.9g81g
Annoskoko puolitettuna5000g1396kcal112.7g100g57g40.5g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876