Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus564g169kcal11.3g28.2g1.7g16.9g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)564g625kcal129.6g0g11.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto113g372kcal30.4g0g27g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Soijakastike 41g25kcal2.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2980kcal346.8g64.2g147.6g33.8g
Valittu annoskoko1314g1490kcal173.4g32.1g73.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna657g745kcal86.7g16.1g36.9g8.5g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890