Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g601g1021kcal114.1g0g60.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore180g31kcal1.1g4.5g0.7g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g375g94kcal5.6g16.9g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl68g230kcal1.4g2g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2801kcal245.4g57.6g171.6g7.2g
Valittu annoskoko1314g1401kcal122.7g28.8g85.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna657g700kcal61.4g14.4g42.9g1.8g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822