Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g225g382kcal45g0g22.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g281g225kcal4.2g18.8g14.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g16g61kcal3.8g0g5.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g74g203kcal14.8g0.7g16.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 113g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)51g364kcal0g0g40.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 337g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g169g577kcal11.6g131.6g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3750kcal171.4g311.4g201.6g11.2g
Valittu annoskoko1314g1875kcal85.7g155.7g100.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna657g938kcal42.9g77.9g50.4g2.8g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924