Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus63g221kcal8.8g0.3g20.2g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa293g381kcal52.7g3.8g16.1g0g
Valio fraiche 5%90g81kcal3.6g6.9g4.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)180g298kcal5.4g7.2g27g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)45g117kcal14g0g6.8g0g
Ketsuppi, Felix34g30kcal0.3g7.1g0.2g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)609g796kcal73g450.3g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3847kcal315.6g951.2g161.8g0g
Valittu annoskoko1314g1924kcal157.8g475.6g80.9g0g
Annoskoko puolitettuna657g962kcal78.9g237.8g40.5g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821