Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 466g355kcal8.8g72.2g0.9g4.7g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5362g455kcal76g0g16.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 84g190kcal13.4g0.4g15.1g0g
Kasvisliemikuutio 9g29kcal0.9g1.3g2.2g0.2g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)250g213kcal8.8g15g12.5g0g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2630g2610kcal221g196.2g97.4g14.6g
Valittu annoskoko1315g1305kcal110.5g98.1g48.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna658g653kcal55.3g49.1g24.4g3.7g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882