Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 1217g6472kcal2.2g3.5g729.9g0g
Sokeri 1034g4197kcal0g1033g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1460g1833kcal160.6g3.8g131.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 730g2505kcal74.4g510.9g8.8g25.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 730g2445kcal0.4g595.6g0.4g10.2g
Leivinjauhe 61g107kcal3.2g23g0g0.3g
Mustikka metsä- 2190g964kcal10.9g140.1g13.1g72.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2433g1460kcal77.9g172.7g48.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g146g584kcal0g144.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41130kcal659.2g5254.2g1865.2g216.6g
Valittu annoskoko10000g20565kcal329.6g2627.1g932.6g108.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10283kcal164.8g1313.6g466.3g54.2g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980