Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1946g195kcal11.7g32.9g1.9g13.6g
Sipuli, kokonainen 50g272g74kcal3.5g13.1g0.5g1.9g
Omena, ulkomainen kuorittu3891g1595kcal7.8g365.8g3.9g70g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3891g2335kcal132.3g175.1g136.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8396kcal310.6g1173.8g285g171g
Valittu annoskoko10000g4198kcal155.3g586.9g142.5g85.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2099kcal77.7g293.5g71.3g42.8g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500