Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 187g161kcal5.8g8.2g11.2g0g
Katkarapu, rainbow842g842kcal193.6g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Tilli, tuore 47g14kcal1.7g0.4g0.4g1g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.7g8kcal0.4g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2176kcal409g42.6g39.4g10g
Valittu annoskoko1316g1088kcal204.5g21.3g19.7g5g
Annoskoko puolitettuna658g544kcal102.3g10.7g9.9g2.5g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889