Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g33kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g117g35kcal1.1g5.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g1400kcal102.2g87.2g70.4g9.6g
Valittu annoskoko1316g700kcal51.1g43.6g35.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna658g350kcal25.6g21.8g17.6g2.4g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177