(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Herkkusieni säilyke 129g22kcal2.7g0.3g0.4g3.1g
Paprika punainen 101g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 68g263kcal1.4g1.5g28.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton84g152kcal3.8g4.6g12.7g3.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g141g155kcal3.2g5.6g14.1g0g
Tonnikala öljyssä 326g619kcal88.5g0g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2741kcal226.6g56.6g173.8g33.8g
Valittu annoskoko1316g1370kcal113.3g28.3g86.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna658g685kcal56.7g14.2g43.5g8.5g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233