Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis480g538kcal105.6g0g14.4g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g234g94kcal4g19.2g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)234g82kcal3.7g16.1g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2634g2072kcal231.6g90.6g90.2g13.6g
Valittu annoskoko1317g1036kcal115.8g45.3g45.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna659g518kcal57.9g22.7g22.6g3.4g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751