Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g469g164kcal7.5g32.3g0.5g6.6g
Tomaattimehu Valio313g63kcal3.1g12.5g0g0g
Kalaliemikuutio 3.4g11kcal0.3g1.2g0.5g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g4.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Katkarapu 169g115kcal24.4g0g1.9g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g178g169kcal14.2g24.9g1.2g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2635g1357kcal104g157.8g32.2g43.6g
Valittu annoskoko1318g679kcal52g78.9g16.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna659g339kcal26g39.5g8.1g10.9g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378