Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%281g478kcal56.2g0g28.1g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino281g956kcal64.7g149g10.4g16.9g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 450g152kcal13.8g22g0.4g0g
Ketsuppi, Felix28g25kcal0.3g5.9g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g56g157kcal10.7g0.1g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g101kcal7.9g0.6g7.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g4058kcal327.8g384.2g130.8g39g
Valittu annoskoko1318g2029kcal163.9g192.1g65.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna659g1015kcal82g96.1g32.7g9.8g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649