Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Juuriselleri 75g24kcal0.9g3.5g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.9g0.5g2.4g
Sipuli (käsittelemätön)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)225g526kcal25.5g1.1g44g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g150g421kcal28.5g0g33.1g0g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2637g2776kcal141.8g155.4g162g45.6g
Valittu annoskoko1319g1388kcal70.9g77.7g81g22.8g
Annoskoko puolitettuna659g694kcal35.5g38.9g40.5g11.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566