TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen234g325kcal44.4g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Chili, vihreä, tuore 12g5.3kcal0.2g0.9g0g0.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g117g175kcal18.7g4.7g9.3g0g
Paprikajauhe 5.8g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 876g158kcal4.9g21.9g3.5g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2639g1705kcal139.8g62.8g95g19g
Valittu annoskoko1320g853kcal69.9g31.4g47.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna660g426kcal35g15.7g23.8g4.8g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546