Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g14g55kcal0g13.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g720kcal14g91.2g32.8g4.8g
Valittu annoskoko132g360kcal7g45.6g16.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna66g180kcal3.5g22.8g8.2g1.2g
Arvot/100g100g272kcal5.3g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257