Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 61g71kcal10.5g0g3.2g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 28g100kcal0.5g0.7g10.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g84kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g591kcal26.6g9.8g49.2g0.8g
Valittu annoskoko132g295kcal13.3g4.9g24.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g148kcal6.7g2.5g12.3g0.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095