Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g40g8kcal0.5g1.2g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g13g5.1kcal0.2g1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)18g18kcal4.1g0g0.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g10g18kcal0.8g0.5g1.4g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 50g54kcal2g9.8g0.6g0.9g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g232kcal15.2g25g7.4g1.8g
Valittu annoskoko132g116kcal7.6g12.5g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g58kcal3.8g6.3g1.9g0.5g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297614