Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 67g11kcal0.5g1.3g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Nokkonen 2.7g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g13g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g82kcal2.6g6.4g4.6g4.2g
Valittu annoskoko132g41kcal1.3g3.2g2.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g21kcal0.7g1.6g1.2g1.1g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738