Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaatti 22g5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus11g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Kesäkurpitsa98g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g94kcal1.6g7g6.4g2g
Valittu annoskoko132g47kcal0.8g3.5g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna66g23kcal0.4g1.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281