Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)13g57kcal1g8.9g1.8g0.5g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.7kcal0.9g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml8.8g0.3kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer35g181kcal1.4g19.6g10.5g1.9g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio35g116kcal2.5g4.6g9.5g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl26g89kcal0.5g0.8g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g1023kcal12.8g84.4g69.2g4.8g
Valittu annoskoko132g512kcal6.4g42.2g34.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna66g256kcal3.2g21.1g17.3g1.2g
Arvot/100g100g387kcal4.8g31.9g26.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125252