Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli, paistettu 8.8g8.9kcal0.1g0.4g0.7g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 22g65kcal3.9g0.3g5.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.3g21kcal1.5g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 22g30kcal4.1g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g309kcal20.2g6g22.8g1.8g
Valittu annoskoko132g155kcal10.1g3g11.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g77kcal5.1g1.5g5.7g0.5g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945