Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)39g43kcal9g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Parsakaali brokkoli 20g7.1kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g6.2g5.2kcal0.3g1.2g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g2.3g1.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g170kcal21.8g7.4g5.8g2.4g
Valittu annoskoko132g85kcal10.9g3.7g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g43kcal5.5g1.9g1.5g0.6g
Arvot/100g100g64kcal8.2g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375