Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 5.6g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 42g58kcal9.3g0g2.3g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g14g4.9kcal0.3g0.9g0g0.5g
Selleri, annos 50g5.6g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika, punainen8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g175kcal20.8g11.6g4.8g3.2g
Valittu annoskoko132g87kcal10.4g5.8g2.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g44kcal5.2g2.9g1.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal7.9g4.4g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612