Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)23g79kcal2.9g15.7g0.4g0.7g
Tonnikala öljyssä 25g48kcal6.9g0g2.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g25g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g7g20kcal2.3g0.1g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g408kcal26.2g38.2g16.6g3.6g
Valittu annoskoko132g204kcal13.1g19.1g8.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g102kcal6.6g9.6g4.2g0.9g
Arvot/100g100g154kcal9.9g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139