Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.3g
Tattarijauho, Vijatuote5g18kcal0.7g3.5g0.1g0.3g
Kaurahiutale 10g37kcal1.5g5.7g0.7g1g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g33g111kcal0.7g25.4g0.6g2.3g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g480kcal7.6g79g14.2g8.2g
Valittu annoskoko132g240kcal3.8g39.5g7.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna66g120kcal1.9g19.8g3.6g2.1g
Arvot/100g100g181kcal2.9g29.9g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041